Life Extension Europe - ka üks vitamiinide tellimissait, aga Euroopas


iHerb ei müü Eestisse osasid toidulisandeid, kus nad viitavad, et see on EL regulatsioonidega keelatud. iHerbil endal pole ühtegi vettpidavat viidet, et see nii ka oleks. Mis teha, aga taoline suhtumine paneb paratamatult alternatiive otsima. 

Niisiis vihjeks võib välja tuua Euroopas paikneva kvaliteet netipoe Life Extension Europe (otselink). Poes on müügil enamasti vitamiinid-mineraalid.


Life Extension Europe poe keskkond:

  • soosivad tellima ühesuguseid tooteid 4-12 kaupa, siis saab soovituslikust müügihinnast alla ca 25-60% (sõltuvalt tootest). Kuigi ka 1-3 kaupa ostes võib samuti saada hea tehingu
  • kuna netipood asub Euroopa Liidus ei kuulu tellitud tooted lisa maksustamisele, telli kasvõi 500€ eest
  • Pakki ei ole vaja kunagi deklareerida
  • Paki toob kohale kullerfirma UPS (korrektne) ja kiire
  • Postikulu alla 39€ paki puhul olenemata paki kaalust, on alati 4,95€
  • •.¸¸✿ Saatmisel on post tasuta sooduskoodiga 12201484 kui tellimus on alates 39€ ja lisaks kogu ostult 5% allahindlust.
  • tellimine on lihtne

Life Extension on tegelikult USA firma. Nende USA kodulehel on hinnad odavamad, kui Euroopa kodulehel, sellegi poolest sealt tellida ei saa, kui asud Euroopas. USA Life Extensioni leht suunab automaatselt Euroopa lehele, kui hakkad tellimust vormistama ja lahtrisse on vaja kirjutada paki kättetoimetamise aadress. Siiski võib saada just iHerbi postikulude muutumise tõttu Life Extensionist tellides paremat hinda ja tellida tooteid, mida iHerb ei müü.





Näiteks iHerb ei müü eesti klientidele (aga soomlased saavad tellida!) Life Extension'i Seleeni kompleksi, mis on väga kvaliteetne (võrreldes kõigi teiste toodetega). Ja kuna hinna poolest on see odavam, siis oleks iHerbist tellides tõenäoliselt postikulu ka kallim, kui eeldaks. iHerb ise väitab, et Seleeni kompleksi müümine on Eestisse keelatud, aga tegelikult ei ole, sest see on vabalt EL kättesaadav Life Extensioni Euroopa poes: otselink siin.

Veel pakub Life Extension Europe igati kvaliteetset K vitamiini kompleksi, B9 vitamiini folaadi vormis jne jne, otsi siit oma märksõna järgi: Life Extension Europe (otselink).



Kuidas tead, et koodi aktsepteeriti? 
Kõigepealt pane soovitud tooted korvi, siis lähed oma korvi lehele ja vajutad rohelist nuppu "CHECKOUT", otselink siin, siis jõuad lehele, kus küsitakse saatmise aadressi, näitab, kui palju on saatmiskulu, maksemeetodid ja seal on ka lahter "Cupon code", lisa kood 12201484 ja vajuta nuppu "Apply Cupon", kui näed rohelist rida kirjega inglise keeles, et kood on edukalt lisatud ning postikulu on 0€, siis allahindlus on rakendunud.


Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.